Hem

PRESENTATION AV FÖRENINGEN OCH VÅR FASTIGHET

Huvudmålgrupp för hemsidan är hyresgäster, blivande medlemmar och mäklare. Här vill vi presentera en så tydlig bild som möjligt av föreningen och vårt hus. Genom hemsidans kontaktformulär kommer du enkelt i kontakt med föreningens styrelse.

I vårt inloggade gränssnitt hos Riksbyggen, Mitt Riksbyggen hittar du som medlem relevant information och dokumentation riktat direkt till dig. Du loggar enkelt in med mobilt BankID, BankID eller Telias e-legitimation.

ETT NATURLIGT BOENDE MITT I STAN

På gränsen mellan stadens puls och landets lugn ligger vår fastighet med närhet till allt. Du kan inte bo mer centralt. Kristinebergs badklippor, båtklubbar, bryggor och härliga promenadvägar för löpträning hittar du utanför porten. Restauranger, livsmedelsaffärer och skolor på promenadavstånd. Utmärkta kommunikationer som på nolltid tar dig in till stadskärnan.

Vår terrass som vetter mot stadsparken och badklipporna är 100 meter frihet. En plats att sommartid fly till när lägenheten inte räcker till. Fina kälkbackar, skidspår och om isen bär, långfärdsskridskoturer direkt från bryggan ut på Mälaren. Sommar som vinter bor du i en inspirerande miljö. 

Sportintresserade hittar tennisbanor, fotbollsplaner och en skatepark nedanför Kristinebergshöjden vid anrika Kristinebergs IP.

Ställ frågor till styrelsen

Om du har frågor till styrelsen kan du ställa dom via vårt formulär som du hittar här.

Det går även bra att lägga ett brev i föreningens postlåda på Levertinsgatan 1.

Fastigheten förvaltas av