Om vår förening‎ > ‎Aktuellt‎ > ‎

Styrelsemöte 29/4

skickad 9 maj 2014 02:25 av Wictor Stiebel   [ uppdaterad 9 maj 2014 02:25 ]
En stor del av mötet handlade om förberedelser inför städdag och stämma. När det gäller städdagen kan det av naturliga skäl vara svårt att mobilisera alla som vill delta. I år var ett förslag att försöka skapa en andra och kanske till och med en tredje chans, eftersom vår arbetsledare Micke tillsammans med styrelsen tagit fram en extra ambitiös lista över saker som vi faktiskt kan klara av att göra själv utan att anlita dyra entreprenörer. Vi får helt enkelt se hur mycket vi hinner med på lördag och sedan återkomma med vad som kvarstår. En ambition, som togs upp redan på förra styrelsemötet, är att skapa ökad trivsel på vår terrass, med nya planteringar och nytt möblemang. Vi kommer  på lördag bland annat att försöka  återställa de bevattningsdon som tyvärr blivit obrukbara sedan någon fyllt slangarna med jord. Pelargoner är beställda till de runda krukorna och styrelsen beviljade på mötet det förslag som arbetades fram på mötet den 13/4. Med en budget på 40 000 kr kommer möbler och trätrall införskaffas för att skapa en mysig miljö inför sommaren. Med ökad sittkapacitet och mindre fria ytor tror vi att terrassen ska locka fler. Vi tror också att ökad närvaro leder till bättre omsorg och att vi tillsammans kan skapa en bättre ordning på vår fina uteplats.

Inför stämman har alla ledamöter fått i hemläxa att läsa på årsredovisningen för att undvika att ingen fråga lämnas obesvarad. Vi kan glatt konstatera att den intensiva debatt som förts angående progressiv avskrivning inte drabbar oss, men det kan säkert dyka upp andra frågor där styrelsens kunskap och insikt sätts på prov.

När det gäller takbygget finns det inget att rapportera. Ärendet ligger hos byggnadsnämnden och vi förväntar oss ett svar innan sommaren.

Vi avslutade mötet med att hjälpas åt med att dela ut årsredovisningen till alla medlemmar i huset.

Vi ses på stämman den 14/5 kl.19 nästa vecka, välkomna!
Comments